Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Anketa OTO. Sošku za moderátorku si odniesla Adriana Kmotríková
Zdielať na

Anketa OTO. Sošku za moderátorku si odniesla Adriana Kmotríková

BRATISLAVA / Každoročne sa na obrazovkách RTVS koná vyhlasovanie ankety Osobnosť televíznej obrazovky - OTO. Tento rok sa na obrazovke objavil sedemnástykrát. Vyhlasovateľom je týždenník Plus 7 dní.

Celým večerom divákov sprevádzala moderátorská dvojica Adela Banášová a Matej "Sajfa" Cifra. Sošku OTO si druhý rok po po sebe odniesla v kategórii moderátorka spravodajstva Adriana Kmotríková. Ďalšiu sošku vyhral obľúbený Michal Hudák v kategórii herec, ktorý je staničným hlasom TV JOJ a neodmysliteľnou súčasťou relácie Inkognito. Kategóriu herečka zas vyhrala Táňa Pauhofová, ktorú mohli diváci sledovať v seriáli ZOO. 

Kategóriu redaktor roka vyhrala bývalá redaktorka KRIMI Leona Kočkovičová-Fučíková. V decembri 2016 nás po ťažkej chorobe navždy opustila. Sošku prevzal jej manžel.

V speváckych kategóriach si odniesli sošky Adam Ďurica, Kristína a skupina I.M.T. smile, ktorí veľmi radi spolupracujú s JOJkou na rôznych eventoch, reláciách či seriáloch. Cenu novinárov si prevzal režisér Peter Ňuňéz, ktorý je spätý aj s našou televíziou.  

Poslednú kategóriu večera vyhrala Božidara Turzonovová. Vstúpila totiž do Siene slávy. Diváci ju do nej odprevadili neutíchajúcim potleskom v stoji. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie