Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Moderátori a redaktori nominovaní v OTO. Každý praje každému
Zdielať na

Moderátori a redaktori nominovaní v OTO. Každý praje každému

BRATISLAVA / Málokto vie, že okrem profesionálne odvedenej moderátorskej či redaktorskej práce stíhajú moderátori a redaktori televízie JOJ toho viac než si myslíte. A hoci sa potešia každému vášmu hlasu, fandia si navzájom.

Dnes ju v úlohe moderátorky pozná celé Slovensko, málokto ale vie, že Lucia Barmošová stíha súčasne aj prednášať na vysokej škole. "Väčšinou sa to týka výskumu, vývoja médií," popisuje Lucia. A kým iné ženy investujú do luxusnej kabelky, ona si radšej kúpi fujaru. Lucia má veľký obdiv kolegov za jej profesionálnu prípravu a neomylnosť. 

Profesionálka je aj Adriana Kmotríková. Počas prestávok v práci si zahrá na klavíri. "Má veľké skúsenosti s touto prácou. Má obrovské skúsenosti s touto prácou," povedal Ján Mečiar. Doteraz sa ani jediný raz nestalo, že by reportáž čítala bez toho, aby o téme vedela viac.

Janko Mečiar, takisto nominovaní v ankete OTO, už svoje prvé vysielanie dal na profíka. Naozaj všestranný Ján pracuje aj ako vedúci vydania Novín o 12tej, teda rozhoduje o tom, čo všetko v nich uvidíte. "On je veľmi rozhľadený. Vždy keď sa ho niečo opýtam, vie odpoveď," povedala na margo svojho kolegu Adriana Kmotríková. 

Nečudujte sa, ak moderátorkau športu Lenku Čvirikovú-Hriadeľovú stretnete pri jazere s udicou. Ak nešportuje, práve takto s rodinou trávi svoje voľno. Obdiv kolegov má hlavne preto, že športom žije nielen v práci.

Kolegovia si prajú navzájom, no o tom, kto z nich si nakoniec odnesie tohtoročnú sošku OTO, ale diváci ešte stále rozhodujú. Podporte svojho favorita aj vy TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie