Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ďalší oscarový škandál. Meryl Streep chcela peniaze za to, že si oblečie TIETO šaty
Zdielať na

Ďalší oscarový škandál. Meryl Streep chcela peniaze za to, že si oblečie TIETO šaty

Slávny návrhár Karl Lagerfeld (83) obvinil herečku Meryl Streep (67), že na poslednú chvíľu odmietla jeho šaty. Mala žiadať nehoráznu sumu dolárov za to, že si ich vezme a urobí salónu Chanel reklamu.

Podľa svetového návrhára Karla Lagerfelda si u neho Meryl Streep objednala šedé riasené šaty pre tohtoročné Oscary. "Boli s nimi veľké problémy. Neustále trvala na úpravách. Keď sme nakoniec všetko vyriešili a začali šiť, volali mi z jej tímu, že nemám v zákazke pokračovať. Vraj našli niekoho, kto im za róbu dobre zaplatí. Meryl je síce skvelá herečka, ale je aj poriadne chamtivá," zveril sa návrhár v rozhovore

Šaty, ktoré v prepočte stáli takmer 100 tisíc eur, by ale zostali Streep ako dar. "Sú robené na mieru, aj tak by sme ich už nepredali," vysvetlil Lagerfeld. Je si istý, že keby Meryl zaplatili, šaty by si na Oscary obliekla.

​V Hollywoode sa už dlho šepká, že tie najväčšie hviezdy za predvádzanie šiat na veľkých akciách berú aj viac ako 200 tisíc eur za to, že si oblečú šaty danej značky. Agentka Meryl Streep síce príbeh nepoprela, ale odmieta, že by chcela herečka za šaty peniaze. "Bolo by to proti jej osobnej etike," uviedla Michaela Erlanger.

Súvisiace články

Najčítanejšie