Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na deti je už neskoro, priznáva Keanu Reeves
Zdielať na

Na deti je už neskoro, priznáva Keanu Reeves

Exotický krásavec Keanu Reeves najnovšie zdobí titulku najnovšieho vydania magazínu Esquire. V časopise prezradil, prečo sa na svoje filmové úlohy pripravuje dlhé mesiace a priznal, že starnutie neprežíva práve najlepšie.

Čo však všetkých šokovalo najviac, bola informácia, že je podľa neho už neskoro na deti. V roku 2000 sa mal stať otcom, ale jeho dcéra Ava sa narodila mŕtva v ôsmom mesiaci. Jeho vzťah s Jennifer Syme túto tragédiu nevydržal, rozišli sa, ale zostali priateľmi. 

Tragédia za tragédiou

O rok na to zomrela Jennifer pri autonehode. Od toho času nemal Keanu po boku žiadnu oficiálnu známosť, s ktorou by si založil rodinu. "Som na to už príliš...Je neskoro. Je koniec. Mám 52 a už nebudem mať žiadne deti," povedal v rozhovore. Práve starnutie je to, čo znáša veľmi ťažko.

"Presne tak, ako o tom hovoria všetky klišé. Starnutie. Už len to všetko, čo musíte urobiť predtým, ako zomriete. Panebože, ako ten čas ubehol. Ako to, že sa veci menia? Koľko času mi ešte ostáva? Čo som nestihol urobiť?" pýtal sa sám seba jeden z najsexi hollywoodskych hercov, ktorý ale skutočnú lásku nenašiel. 

​Je však nad slnko jasné, že vek je v tomto prípade len číslo, aspoň čo sa mužov týka. Ak si napríklad vezmeme Georga Clooneyho, ktorý sa vo svojich 56tich rokoch prvýkrát stane otcom a to hneď dvojičiek, prečo by to nemohlo vyjsť aj samotnému Reevesovi? Necháme sa prekvapiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie