Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tehotenská premiéra. Clooney s manželkou na červenom koberci
Zdielať na

Tehotenská premiéra. Clooney s manželkou na červenom koberci

Krásna manželka Georga Clooneyho, právnička Amal, má za sebou tehotenskú premiéru na červenom koberci. Tehotná budúca mamička už neskrýva svoje rastúce bruško. Rodiť by mala v júni a ak matematika neklame, Amal je v piatom mesiaci. V piatok večer sa spoločne s manželom ukázali v Paríži na odovzdávaní cien César Awards Ceremony.

Najznámejší starý mládenec všetkých šokoval, keď sa rozhodol usadiť a oženiť s nádhernou právničkou Amal. Ako to už býva, po svadbe by mali prísť deti, tak to hollywoodsky krásavec zobral vážne a bude mať deti rovno dve. V lete sa totiž jeho manželke narodia rovno dvojičky. Podľa informácií budúcej babičky to bude chlapček a dievčatko. 

"Rozhodla sme sa, že budem zodpovednejšia. Nebudem chodiť do Južného Sudánu alebo Konga, nebudem chodiť ani do Iraku a budem sa všemožne vyhýbať miestam, kde by sa mi mohlo niečo stať," uviedla pred časom právnička, ktorá často cestovala do nebezpečných krajín, kde obhajovala ľudské práva. Dokonca sa zaplietla aj s organizáciou Islamský štát, keď zastupovala Nadiu Murad, ktorej sa podarilo ujsť zo zajatia.

​George Clooney prezradil aj to, kde ich deti prežijú prvé roky života. "Máme šancu žiť v troch krajinách - v Taliansku, Amerike a Anglicku. Ale keď deti začnú do školy, bude nevyhnutné, aby sme si vybrali pevné miesto a usadili sa," povedal budúci otecko.

https://www.instagram.com/p/BQ6IPcRFt9-/

Súvisiace články

Najčítanejšie