Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
George Clooney prvýkrát o dvojičkách: Bude to dobrodružstvo!
Zdielať na

George Clooney prvýkrát o dvojičkách: Bude to dobrodružstvo!

Hollywoodsky herec George Clooney (55) sa v lete stane dvojnásobným otcom. S manželkou Amal (39) čakajú dvojičky. Prvýkrát prehovoril o prírastku do rodiny.

"Naozaj sme veľmi šťastní a nadšení. Bude to dobrodružstvo. Prijímame ho s otvorenou náručou," povedal Clooney.

Príklad z oveľa starších kolegov

Herec prezradil, že ho podporujú aj kolegovia, ktorí si z neho po prevalení informácie robili žarty. "Sedeli sme za stolom. Všetci boli ticho. Potom začali vydávať zvuky, ako keď plače dieťa. Smiali sme sa," dodal.

Clooney ešte v máji 2015 povedal, že rodičovstvo nie je na zozname jeho priorít a nemá obavy z toho, že bude otcom vo vyššom veku. Berie si pritom príklad z kolegov ako Jean-Paul Belmondo (89), ktorý mal napríklad so svojou druhou manželkou dieťa v sedemdesiatich. 

Zákerný Matt Damon

"Cítim sa trošku lepšie, že sa mi deti narodia, keď budem mať 56," uviedol. Matt Damon svojho dlhoročného priateľa straší, že zvládnuť dvoch kojencov je nemožné.

"George mi povedal, vy máte predsa štyri deti. Odpovedal som, áno, ale nemali sme ich naraz. Mali sme jedno po druhom. Nechápem, ako môže niekto zvládnuť dvojičky. Tie bezsenné noci. To nejde," povedal so smiechom Damon.

Clooneyho mama v nedávnom rozhovore prezradila, že sa dočká vnuka a vnučky. "Áno, budú mať chlapčeka a dievčatko. Je to ohromné. Môj manžel a ja sme nadšení," povedala Nina Clooney.

Súvisiace články

Najčítanejšie