Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hillary Clinton rozbila exprezidentovi hlavu. Zobrala ťažkú lampu a...
Zdielať na

Hillary Clinton rozbila exprezidentovi hlavu. Zobrala ťažkú lampu a...

Niekdajšia prvá dáma bola jednou z najprotivnejších obyvateliek Bieleho domu. V prvej vlne minula za prezdobenie prezidentského paláca 400 tisíc dolárov. Počas jedného dňa prinútila personál napríklad vymeniť až sedem lustrov.

Počas funkčného obdobia si Clintovci našli záľubu v sťahovaní. Bola to istá úchylka, keď o druhej ráno začali sťahovať veci či nábytok z jednej izby do druhej. Obaja mali nutkanie častých zmien, v pyžamách pobehovali po Bielom dome a premiestňovali všetko, čo im prišlo pod ruky. 

Mizerné obdobie

V priebehu dvoch rokov presťahovali celý mobiliár tak, že kurátori dodnes nedokázali dať dohromady inventárne čísla po jednotlivých izbách. Vrcholom bolo, keď začali prehadzovať doplnky medzi modrou, zelenou a červenou izbou, čo sú výsostne reprezentatívne priestory, ktoré sa líša predovšetkým farbou.

Mizerné obdobie prežíval Biely dom od novembra 1995. Bill Clinton sa zaplietol so stážistkou Monikou Lewinskou. Dusná atmosféra by sa dala v tom čase krájať. Jedno ráno objavila slúžka zakrvavenú posteľ a spustila krik. Clinton vyliezol z kúpelne a upokojil ju, že uprostred noci išiel na záchod a do niečoho narazil. 

Výsledkom bolo niekoľko stehov na hlave a správa, že Hillary zobrala ťažkú lampu a hodila ju manželovi do hlavy. Niekde sa písalo, že to naopak bola iba ťažká kniha, ktorá mu rozbila čelo aj hlavu.

Románik sa ťahal dva roky, a tým, že sa dostal na verejnosť, poriadne potupil vtedajšiu prvú dámu. Clinton spal v pracovni na pohovke a roky trvalo, než sa manželia zmierili. Odvtedy však s Clintonom nikdy nežartovala ani nesťahovala po nociach nábytok.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie