Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
NEUVERÍTE, čo je Melania Trump na titulke prestížneho magazínu!
Zdielať na

NEUVERÍTE, čo je Melania Trump na titulke prestížneho magazínu!

Melania Trump (46) sa stala prvou dámou Spojených štátov amerických. Nečudo, že sa objavuje na obálkach prestížnych časopisov, naposledy napríklad vo Vanity Fair. Na titulke je zobrazená, ako si "pochutnáva" na diamantoch a drahých šperkoch. Na sociálnych sieťach sa na fotku valí vlna kritiky.

Februárové číslo mexického vydania Vanity Fair s prvou dámou USA, Melaniou Trump, na titulnej strane, vyvolalo neskutočné rozhorčenie. Vyšlo druhý deň po tom, čo čerstvo zvolený prezident Donald Trump (70) vydal nariadenie k výstavbe múru na hraniciach s Mexikom.

"Mexiko využívalo Spojené štáty už dosť dlho. Stačilo," napísal na sociálnu sieť Twitter Trump a vytočil tak mnohých obyvateľov Mexika.

Prišla posledná kvapka v podobe kontroveznej fotografie jeho manželky. Na nej sedí americká prvá dáma pri stole v bielych šatách s drahými šperkami.

Profimedia

​V ruke drží vidličku a zdá sa, že si na ňu namotáva špagety. Namiesto cestovín ale ide o rôzne klenoty ako striebro, diamanty a brilianty. 

​V súvislosti so súčasným dianím sa zdá byť taká fotka čistou provokáciou. "Melania Trump na obálke Vanity Fair Mexiko je novou definíciou irónie," poznamenal komentujúci na Twitteri. 

Súvisiace články

Najčítanejšie