Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najdrahšie rozvody celebrít. Kto dopadol najhoršie?
Zdielať na

Najdrahšie rozvody celebrít. Kto dopadol najhoršie?

Rozvody slávnych môžu mať rôzny priebeh. Sú buď priateľské, nenávistné, prísne tajné či prepierané do najmenších detailov. Spravodajský server News.com.au vybral tie najdrahšie. Koľko teda môže stáť rozvod celebrít?

Manželka herca a režiséra Mela Gibsona dostala po tridsiatich rokoch a siedmich deťoch kráľovské vyrovnanie. Zapísalo sa na špičku tých najvyšších v dejinách Hollywoodu. 

Herec sa s manželkou Robyn Moore, zdravotnou sestrou na stomatológii, rozviedol po tom, čo šoféroval opitý v roku 2006. Manželka dostala neskutočných 425 miliónov dolárov. 

Mohol si to dovoliť

V roku 2007, kedy bola popová diva Madonna vydatá za režiséra Guya Ritchieho, sa zverila novinárom: "Skutočnou výzvou pre nás je vyvážiť kariéru, prácu a rodinný život a zariadiť všetko tak, aby to fungovalo." 

Slávny pár avšak tieto prekážky nedokázal prekonať. V roku 2008 sa osemročné manželstvo skončilo rozvodom. Vyrovnanie v tomto prípade platila manželka manželovi a režisér odišiel s čiastkou 126 miliónov dolárov. 

Manželstvo legendárneho režiséra Jamesa Camerona s hviezdou Terminátora Lindou Hamilton trvalo iba osemnásť mesiacov. Rozvod ho stál 68 miliónov dolárov. Avšak na legendárnom Titanicu zarobil 137 miliónov, takže tento úlet si mohol bez problémov dovoliť. 

Člen legendárnej skupiny Beatles Paul McCartney a Heather Mills oznámil rozchod v roku 2008 a to presne šesť rokov po svadbe. Bývalá modelka sa pôvodne pokúsila pri rozvodovom vyrovnaní získať 343 miliónov, no nakoniec odišla "len" so 66 miliónmi dolárov.

Prísne tajný spis

Rozvod herca zo seriálu Frasier Kelseyho Grammera s manželkou Camille v roku 2010 patril k tým najhorším, aké kedy Hollywood zažil. Prispela k tomu i skutočnosť, že Grammer mal už v tom čase aférku so svojou terajšou manželkou Kayte Walsh, zatiaľ čo bol stále ženatý. Exmanželke musel odovzdať polovicu svojho majetku - 41 miliónov dolárov. 

Melissa Mathison je po rozvode s Harrisonom Fordom zabezpečená do konca života. Ich manželstvo skončilo v roku 2004 po 24 rokoch spoločného života. Získala 116 miliónov dolárov a takisto honoráre z dvoch filmov Star Wars a troch dielov Indiana Jonesa.

Zatiaľ nie je jasné, ako dopadne rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta. Dvojica, ktorá spolu vychovávala šesť detí, má majetok v hodnote niekoľko miliónov. Rozvádzajúci sa manželia sa dohodli, že záležitosti ohľadom rozvodu zostanú prísne utajené.

Súvisiace články

Najčítanejšie