Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Peter Bažík havaroval! V aute viezol aj dve malé dcérky
Zdielať na
Hudba

Peter Bažík havaroval! V aute viezol aj dve malé dcérky

Slovenský spevák Peter Bažík (31) havaroval so svojou rodinou. Nikomu sa našťastie nič nestalo, avšak zarážajúce na tom celom je to, že ani jedno okolidúce auto mladej rodine nezastavilo a nepomohlo.

"Išiel som s manželkou, dvoma dcérkami a svokrou do Krompách, kde som mal odohrať koncert a po dlhšom čase i trochu cez víkend relaxovať. Všetci sme sa tešili na spoločný výlet na hory, ale v Spišskom Podhradí sa nám stala nehoda," napísal spevák na sociálnu sieť. 

Piatok trinásteho sa tak prejavil v plnej sile. Pre mladú rodinu to bol obrovský šok a ako Bažík priznal, veľmi sa bál o svoje dievčatá. "Na konci obce je železničný prejazd bez závor. Vedie tam esíčková trasa. Protiidúce auto malo zapnuté diaľkové svetlá a ja som zákrutu nevidel," popísal nehodu spevák. 

Keď vodič diaľkové svetlá vypol, Peter zistil, že je už mimo cesty. Snažil sa zareagovať, prudko strhol volant a auto dostalo šmyk. Všetky airbagy vystrelili a keď auto konečne zastalo, Peter všetkých ťahal z auta von. 

"Okolo prešlo asi desať áut. Nikoho nezaujímalo, že sa práve stala nehoda," dodal smutne. Jeho dcérky od strachu plakali a svokru musel odniesť do nemocnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie