Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Liam sa hanbil za Miley. V tomto prišla na jeho narodeniny!
Zdielať na

Liam sa hanbil za Miley. V tomto prišla na jeho narodeniny!

Nedávno na verejnosť prenikla informácia o tajnom sobáši kontroverznej speváčky Miley Cyrus a herca Liama Hemswortha. Hviezda Hunger Games svoju snúbenicu dokázala skrotiť a priviesť k rozumu. Ale čo sa jej vkusu týka...

Za šialeným obdobím plným explicitných koncertov, nahých fotiek a psychedelických videí urobila speváčka Miley Cyrus (24) hrubú čiaru. Po rozchode s hercom Liamom Hemsworthom sa s ním dala opäť dokopy a dokonca mu povedala ÁNO.

Šialený vkus

Hemsworth (27) očividne nebol zvedaný na podobné eskapády svojej snúbenice a priviedol ju k rozumu. Liamovi ale občas neostáva nič iné, než prižmúriť oči nad šatníkom svojej ženušky. 

Speváčkin bláznivý vkus sa odrazil aj na modely, v ktorom prišla na narodeninovú oslavu svojho partnera. Vyzerala ako zmes ružového králika Bugsa Bunnyho a podivného stvorenia z vesmíru. Liam sa najskôr držal v úzadí, ale nakoniec svoju vyvolenú chytil za ruku a odviedol si ju do losangelského podniku Mack Senner Studio. 

Reprofoto/New York Daily News

​Miley mu nezabudla popriať ani na sociálnej sieti: "Najšťastnejšie narodeniny mojej najobľúbenejšej bytosti. Si mojím najlepším priateľom, odkedy sme sa stretli. Som šťastná, že s tebou môžem zdieľať toľko zvieratiek. Milujem ťa, Liam Hemsworth!"

Súvisiace články

Najčítanejšie