Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Legendárna československá hlásateľka Saskia Burešová: 10 rokov boja s dlhmi
Zdielať na
Showbiznis

Legendárna československá hlásateľka Saskia Burešová: 10 rokov boja s dlhmi

Zdroj: blesk.cz

Bude mať sedemdesiat, ale vyzerá stále rovnako. Lenže na krásu nakoniec doplatila. Legendárna programová hlásateľka Československej televízie Saskia Burešová (69) však tak dlho zodpovedala na listy diváčok, čo robí pre svoju vizáž, až si založila kozmetický salón. Lenže nedopadlo to dobre...

O svojich ťažkých skúsenostiach prehovorila v relácii blesk.cz Koho čas vzal Zuzany Bubílkovej (64).

"Inšpirovali ma k tomu listy diváčok. Stále ma chválili, ja som nejaký čas trpezlivo odpovedala, až som si povedala, že to skúsim. Urobila som si aj kurzy, kozmetický, vizážistický..." prezradila pani Saskia.

"Vrhli sme sa na to s manželom, a musím povedať, po tých mnohých rokoch, to pravidlo šuster, drž sa svojho kopyta, platí. Boli sme dôverčiví, a nepoznali sme taje podnikania. Vždy sme niekomu naleteli, doplatili sme aj na diery v zákonoch..., " dodáva populárna hlásateľka. Dlhy vraj splácala ešte 10 rokov.

Teraz už vraj na kozmetiku nechodí.

"V civile sa takmer nelíčim. Najradšej si na hlavu dám rádiovku a tmavé okuliare, a idem. Ani keď sme mali ten salón, som tam veľmi nechodila, nechcela som zaberať miesto zákazníčkam," hovorí so smiechom moderátorka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie