Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vieme, kto je spoločník Patrasovej: Rande s bohatým Talianom
Zdielať na
Showbiznis

Vieme, kto je spoločník Patrasovej: Rande s bohatým Talianom

Zdroj: blesk.cz

Prišiel z Talianska na pár dní, len aby ju videl. Úspešného milionára nepriviedol do Česka obchod, ale Dáda Patrasová (60). Je to dávny známy, prezradila neochotne herečka.

Podľa zdroja z blízkeho okolia Patrasovej je taliansky fešák momentálne nezadaný a do Dády je blázon už roky. Od času, kedy bola v Taliansku na dovolenke.

Od priateľov z Česka zistil, čo sa u Slováčkovcov doma už rok deje, a pribehol herečku, s ktorou je stále v styku, rozveseliť.

Patrasová nechcela o mužovi, ktorý jej po nevere Felixa zase vrátil iskru do oka, hovoriť. Kamarátka bola našťastie o niečo zhovorčivejšia.

"Keby Dáda chcela, môže s ním z fleku odísť do Talianska. Mala by sladký život," prezradila.

Nie je to ale zďaleka prvý cudzinec, ktorý o Dádu javí záujem. Už po škole, než spoznala Felixa Slováčka, sa do mladučkej herečky zamiloval Američan. Mohla sa vydať do New Yorku.

Vtedy ale nechcela opustiť rodičov a milovaný Semafor. Bohatý Američan jej vraj pokojne ponúkol, že jej podobné divadlo za veľkou mlákou kúpi. Potom ale Dáda stretla Felixa.

Kým Dáda sa zišla so svojím kamarátom z Talianska, jej manžel Felix Slováček (72) odviezol svoju milenku Luciu Gelemovú (33) na festival do Drážďan. V sobotu už išli späť do Čiech, pretože Felix mal na Karlovarsku v Novom Sedle vystúpenie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie