Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Patrasová podrazy neodpúšťa: Slováčkovi sa pomstila za milenku
Zdielať na
Showbiznis

Patrasová podrazy neodpúšťa: Slováčkovi sa pomstila za milenku

Zdroj: blesk.cz

Veľkolepá hudobná šou usporiadaná k 70. narodeninám dirigenta a hudobného režiséra Milana Wolfa sa zmenila v rodinnú vojnu Dagmar Patrasovej (59) a Felixa Slováčka (72). Dáda totiž už druhýkrát v niekoľkých dňoch svoje vystúpenie využila na to, aby si vybavila účty s neverným manželom.

Zvolila si totiž ku gratulácii pesničku Seber si svý saky paky a počas nej sa významne otáčala k Felixovi, ktorý dirigoval svoj big band, a ukazovala na neho -  píše blesk.cz.

Manželovo meno dokonca zakomponovala do jednej slohy. "Felix na mňa tupo zíza, zapierať sa chystá," spievala Patrasová a obecenstvo sa dusilo od smiechu. Bolo to naozaj dosť drsné naznačenie, ako sa plánuje vysporiadať s Felixovými záletmi?

"Ja myslím, že nie," bránil sa po koncerte Slováček. "Je to melódia a pesnička, ktorú napísal Ivan Mládek, a natočili sme to už dávno.

Sám som jej navrhol, že je to vtipná vec, v súčasnej situácii, ktorá sa bude páčiť poslucháčom... " dodáva hudobník, ktorý v posledných mesiacoch žehlí situáciu po tom, čo praskol jeho pomer s milenkou Luciou Gelemovou.

Priznáva tak, že si svoj románik rozhodol trošičku zobchodovať... Dáda však ľahko nezabúda a nezabúda ani jej okolie. Ivan Mládek jej dokonca k nadchádzajúcim narodeninám priniesol obraz, ktorý sa volá Inflagranti...

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie