Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Patrasová so Slováčkom zrušili rozvod a Dáda si vyšla v kožuchu od Felixa
Zdielať na
Showbiznis

Patrasová so Slováčkom zrušili rozvod a Dáda si vyšla v kožuchu od Felixa

Zdroj: blesk.cz

Tri mesiace od žiadosti na rozvod sa prvýkrát dotýkali jeden druhého. Dáda Patrasová (59) prišla zavesená do Felixa Slováčka (72) na galavečer na ruskú ambasádu. Prišli aj odišli spolu.

V pražských Dejviciach asi nie je tak nebezpečná dlažba ako v Přerove, kde Slováček musel viesť milenku Luciu Gelemovú (33) za ruku, ale záletný muzikant už možno pochopil, komu má byť v živote oporou.

Felix galantne poskytol manželke rameno. Je to posun k lepšiemu. Nielenže manželia spoločne podali žiadosť na odklad rozvodového konania, ako Blesk informoval, ale prišli zo svojej vily jedným autom. Vlani v júli sa dostavili na oslavu narodenín Kristiana Kodeta (67) každý zvlášť.

Po pol roku sa tak možno blýska na lepšie časy. "Felix mi ponúkol, aby som s ním išla na ruské veľvyslanectvo, kam bol pozvaný. Súhlasila som, že ho odprevadím, "potvrdila Blesku Dáda.

Viac o vzťahu s manželom hovoriť nechcela. Ale na honosnú akciu si vzala dlhý luxusný norkový kožuch za 125 tisíc korún, ktorý jej Slováček pred rokmi venoval ako darček. Aj to o niečom svedčí.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie