Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ktorá odíde v piatok s titulom Miss Slovensko 2016? Finálový večer sa blíži...
Zdielať na

Ktorá odíde v piatok s titulom Miss Slovensko 2016? Finálový večer sa blíži...

Už v piatok sa dozvieme, ktorá kráska sa bude najbližší rok honosiť titulom najkrajšej Slovenky. Súťaž Miss Slovensko vyvrcholí veľkým finále, ktoré budeme môcť sledovať na televíznych obrazovkách. Sprevádzať večerom divákov bude moderátor Michal Sabo.

Moderátor sa na galavečer poctivo pripravuje. "Písal som si scenár, takže kormidlujem," odtajuje. Všetko už má pripravené.

Tentokrát je to iné

Počas predošlých ročníkov moderoval Michal Sabo zákulisie. Vtedy trávil so súťažiacimi oveľa viac času. Tentokrát to bolo iné.

"Prenechal som prípravu toho mediálneho kouča Saške Hinkovej, ktorá sa ich chopila naozaj zodpovedne. Prežila s nimi veľa chvíľ, tak som zvedavý, že ako sa to ukáže počas finálového večera," hovorí.

"Popravde je mi trochu ľúto, že dievčatá až tak nepoznám, ako počas predchádzajúcich ročníkov, ale o to viac sa teším na to, čím prekvapia," dodáva.

Výnimočný večer

Čo ale už absolvovali, v tom prehľad moderátor má. "Majú za sebou kompletnú prípravu, či už mediálnu, alebo aj fyzickú, tréningy, módne prehliadky, komunikáciu s novinármi, choreografie," vyratúva.

Finálový večer bude naozaj výnimočný. "Šesť módnych prehliadok a 11 dizajnérov sa nám podarilo natlačiť do dvojhodinového programu," odtajuje Michal Sabo.

Šou bude farebná, bude dynamická a moderátor osobne sa teší, že bude iná.

Finálový večer si rozhodne nenechajte ujsť. Sledovať ho môžete na obrazovkách televízie JOJ v piatok 29.4.2016 o 20:30 hod.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie