Polojasno
19°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Deň D sa blíži. Missky sa stále majú čo učiť, priznala Karolína Chomisteková
Zdielať na

Deň D sa blíži. Missky sa stále majú čo učiť, priznala Karolína Chomisteková

Na pár minút by sa do zákulisia súťaže krásy by sa chcel dostať asi každý muž. Ktovie, či by aj ženy takejto ponuke odolali. Slovensko hľadá opäť svoju Miss a čo dievčatá robia, priblíži riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Finálovú dvanástku spoznalo Slovensko začiatkom februára. Odvtedy už zopár týždňov ubehlo a dievčatá sa veľmi posunuli.

"Ja mám pocit, že je to veľmi dlhá doba. Dievčatá absolvovali niekoľko sústredení, len nedávno sa vrátili zo susedného Maďarska, kde sa učili nácviky, choreografie, mediálne tréningy, rôzne fototesty, videodokrútky," vyratúva riaditeľka súťaže. A to zďaleka nie je koniec.

Za sebou už majú krásky prvú spoločnú prehliadku. Podľa slov Karolíny Chomistekovej dopadla veľmi dobre.

Finálový večer

Finalistky súťaže Miss sa musia v priebehu pár týždňov zmeniť. Na začiatku "stačí" krása, na konci musia byť profesionálne modelky. "Rátame s tým, že dievčatá nemajú žiadne skúsenosti s médiami, modelingové skúsenosti a my sa im snažíme dať taký balíček a pripraviť ich na ten deň D," prezrádza Karolína Chomisteková.

"Chceme, aby si finálový večer užili, aby to dopadlo veľmi dobre a aby sa to aj divákom páčilo," dodáva.

Výber

Výber kvalitnej finálovej dvanástky nie je podľa slov riaditeľky súťaže vôbec jednoduchý. "Máme na to pomerne krátky čas a musíme veľmi dobre vyberať a zvažovať, ktoré dievčatá sa k sebe hodia, aby vytvárali spoločný celok," vysvetľuje.

Karolína Chomisteková priznala, že má dokonca niekoľko favoritiek, no jednu víťaznú zatiaľ nemá. Mená samozrejme neprezradila.

Karolína Chomisteková prezradila čo-to zo zákulisia súťaže krásy:

Súvisiace články

Najčítanejšie