Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Gottova dcéra Dominika tajne utiekla z Česka
Zdielať na
Showbiznis

Gottova dcéra Dominika tajne utiekla z Česka

Zdroj: blesk.cz

Sotva Karla Gotta (76) lekári prepustili z nemocnice po úspešnej liečbe rakoviny lymfatických uzlín, jeho dcéra Dominika Gottová (42) ho opustila. Po roku strávenom vo svojej rodnej krajine sa vrátila späť do Fínska za priateľom Timom Tolkkim (50).

Po celý rok Dominika Gottová žila v byte, ktorý jej financoval jej otec Karel Gott, a otvorila si kozmetický salón. Svojmu otcovi Karlovi Gottovi bola veľkou oporou, keď sa liečil z rakoviny lymfatických uzlín.

Lenže Dominike sa začalo cnieť po živote na severe Európy a hlavne po bývalom priateľovi Timovi. A tak sa k nemu vrátila.

"S Timom sú opäť spolu. Dominika sa k nemu postupne vracala niekoľko mesiacov, teraz už je vo Fínsku znovu ako doma. V Prahe má ešte kšefty v kozmetickom salóne, kvôli ktorým vždy na niekoľko dní lieta domov, inak je ale väčšinu mesiace vo Fínsku," povedal českému Aha! dôverný kamarát Gottovej, ktorý si neželal byť menovaný.

Dominika nechce svojho otca, ktorý práve podstupuje rehabilitácie, svojím súkromím zaťažovať. Preto sa do Fínska vrátila v tichosti.

"Nevidela sa s otcom skoro mesiac. To Karla mrzí, pretože si za ten rok zvykol na to, že je jeho najstaršia dcéra tu. Že jej môže zavolať, zájsť s ňou na obed alebo večeru a porozprávať sa," povedal Dominikin kamarát.

Spevákovi je síce ľúto, že sa s dcérou tak často nevída, ale už pred časom tušil, že Dominika je prelietavý vták.

"Pozrite sa, u Dominiky nie je nikdy nič nastálo. Je to cestovateľka, nevydrží na jednom mieste. Už som si na to u nej zvykol," povedal nedávno Karel. Ten vlani zároveň svojej dcére vyčítal, že utiekla od chorého Tima, ktorý niekoľko rokov bojoval s maniodepresiami.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie