Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Končí topmodelka Michaela Kocianová s modelingom? Poznáme odpoveď!
Zdielať na

Končí topmodelka Michaela Kocianová s modelingom? Poznáme odpoveď!

Topmodelka Michaela Kocianová posledné dni križuje Slovensko. Že by zavesila svoju prácu a zahraničné ponuky na klinec?

Michaela Kocianová si dala v modelingu pauzu. Žeby začala mať obavy a mladšie kolegyne považuje za svoju konkurenciu? "Nie, nepovažujem," vyhlásila Miška s úsmevom.

Dvadsaťsedem ročná topmodelka má už pre tento biznis svoje roky, ale napriek tomu láme úspechy v zahraničí. Momentálne však hľadá spoločne so Sašom Jánym na Slovensku dievčatá, ktoré jej budú možno v budúcnosti konkurovať na svetových módnych mólach.

Krásne Slovenky

A aké sú teraz trendy dievčat? Mení sa to ako v móde? "V móde sa určite trendy menia a my ich sledujeme. Máme veľké šťastie zo Slovenkami, že tá klasická krása vždy zvíťazí," prezradil modelingový expert Saša Jány.

Sú to už roky, čo sa Miška zúčastnila rovnakého kastingu. Bola mladé, plaché dievča s údajne odstávajúcimi ušami. Dnes je jednou z najžiadanejších modeliek sveta. Otázka teda je, čo ju upúta na dievčatách, ktoré sa konkurzov zúčastnili tento rok?

Ako zaujať?

"Tie dievčatá sú strašne mladučké, hľadáme ich od 13 do 22 rokov. Mňa vždy zaujme tá krása, ale mám dievčatá, ktoré sú milé. A aj keď sú hanblivé, prídu to predsalen vyskúšať," dodáva Michaela Kocianová.

Mišku, ale aj Sašu Jányho musia zaujať nie len vonkajšou krásou, ale najmä vyžarovaním. "Tá krása je najmä odlíšiť sa od ostatných a to je najmä o komunikácii," vysvetlil modelingový expert.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie