Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jiří Bartoška sa vzdal spolupráce s Karlom Heřmánkom: Neudýcham to
Zdielať na
Showbiznis

Jiří Bartoška sa vzdal spolupráce s Karlom Heřmánkom: Neudýcham to

Zdroj: blesk.cz

Boj nad zákernou rakovinou lymfatických uzlín v medzihrudí sa Jiřímu Bartoškovi (69) podarilo pred rokom vyhrať. Dodnes sa ale stretáva so zdravotnými ťažkosťami, ktoré ho obmedzujú.

Sotva sa hnusnej rakoviny zbavil, začal nakrúcať prvé scény filmu Teória tigra, ktorý mal v Lucerne premiéru.

"Áno, bola to prvá úloha a myslím si, že sme mali možno aj chvíľku počkať, pretože som začal nakrúcať veľmi skoro. Ale bolo to tak pripravené, ja som nadobudol dojem, že už je to dobré, takže sa to nakrútilo. A dúfam, že to nebude na tom poznať," zveril sa Blesk.cz Jiří Bartoška.

Teraz už je na tom herec zdravotne o poznanie lepšie, ale predsa len sa nájde ešte hra, na ktorú si zatiaľ netrúfne. A síce Jakub a jeho pán s Karlom Heřmánkom, ktorú si spolu prvýkrát strihli pred 40 rokmi.

"Problém je v tom, že to predstavenie je koncentrované na dve a pol hodiny naozaj veľkého fyzického vypätia a ja mám stále strach, že toto predstavenie ešte stále neudýcham," priznal otvorene.

Bartoška sa ale rozhodne nenudí. V súčasnej dobe prebieha nakrúcanie komédie Anjel Pána 2, kde hrá Boha a akurát dotočil nový detektívny seriál.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie