Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Premiéra filmu Teória tigra: Jiří Bartoška hýril úsmevmi a neodpustil si cigaretku
Zdielať na
Showbiznis

Premiéra filmu Teória tigra: Jiří Bartoška hýril úsmevmi a neodpustil si cigaretku

Zdroj: blesk.cz

Premiéra dlho očakávaného filmu Teória tigra je tu. V stredu sa konalo slávnostné uvedenie filmu do kín a nemohli na ňom chýbať popredné české celebrity. Jiří Bartoška (69), ktorý vo filme stvárnil hlavnú úlohu, rozdával úsmevy na všetky strany.

Rodinný príbeh odohrávajúci sa v blízkosti Vltavy, Berounky a Sázavy s čiernym humorom rozpráva o veterinárovi Janovi, ktorý sa rozhodol vziať svoj život do vlastných rúk. A to napriek presvedčeniu jeho manželky, že chlapi nechápu, prečo sú na svete, a je na nás ženách, aby sme im to vysvetlili.

Film o tom, že aj skrotení muži môžu zdivočieť, uviedla distribučná spoločnosť do tuzemských kín 31. marca.

Hlavnú úlohu Jana stvárnil Jiří Bartoška, ktorý sa pri nakrúcaní len pár mesiacov po liečbe rakoviny vôbec nešetril a vrhol sa po hlave aj do fyzicky náročných scén.

Jeho ženu Oľgu presadzujúcu voči manželovi teóriu, že čím viac voľnosti, tým sú častejšie rebélie, hrá Eliška Balzerová.

Obe tieto popredné tváre českého filmu samozrejme nemohli na premiére chýbať. Jiří Bartoška hýril úsmevmi a pred premiérou si s Eliškou dal šampanské a cigaretku.

Z ďalších účinkujúcich prišiel napríklad Jakub Kohák, Jiří Havelka či Tatiana Vilhelmová. Na spoločnej snímke sa s nimi nechal zvečniť aj režisér Radek Bajgar.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie