Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Bozk je niekedy viac ako sex, hovorí Marián Čekovský
Zdielať na

Bozk je niekedy viac ako sex, hovorí Marián Čekovský

Fešáci Marcel Forgáč a Marián Čekovský sú muži, ktorí bozkávanie zbožňujú. No predsa majú výhrady, ktoré im pri tomto intímnom akte prekážajú.

"Keď cítiš z úst taký nehygienický zápach, nemyslím z tvojich," hovorí spevák Marián Čekovský. "Alebo keď sa neoholíš," povedal moderátor Marcel Forgáč.

"Podľa mňa je bozkávanie ešte dôležitejšie ako sex," dodáva Čeky. "Toto je jediná nevýhoda, lebo veľa vecí môže robiť človek sám, ale bozkávať sa sám nemôže," vysvetľuje Marcel.

Krstný otec

V dnešnom svete sa nemusia bozkávať len muži so ženami. "Môžu sa aj ľudia rovnakého pohlavia, ale len blízki a mafiáni," vysvetľuje Marcel.

"V Krstnom otcovi sa bozkávajú, lebo si povedia nejaké veci, že koľko cena, koľko predaj, koľko kúpa. S kamarátom sa ešte nebozkával," priznáva Čeky.

Vstup do intimity

"Ja som si to skúsil. Keď som mal asi 12 rokov so spolužiačkou ústa na ústa a bolo to, že blé. Je dôležité objaviť, ako to funguje. Bozkávanie je dôležitý vstup do intimity a ten kto sa nevie bozkávať, nech ani neje," myslí si spevák Čekovský. "Nech nikdy neje a hlavne nie cesnak," dodáva Marcel.

Reportáž spracovala redaktorka Stanislava Pavolová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie