Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zavolajte mi o pol tretej ráno, radí Marián Čekovský (36)
Zdielať na
Hudba

Zavolajte mi o pol tretej ráno, radí Marián Čekovský (36)

Videli sme už veľa talentových súťaží s množstvom hudobných vystúpení. A tak nám napadla otázka, že čo je naozaj potrebné, aby sa človek stal dobrým hudobníkom. Henry Tóth a Marián Čekovský odpovedajú toto.

"Nikdy si o sebe nemyslieť, že som dobrý hudobník," hovorí spevák Čekovský. To je vraj základ! Skromnosť a pracovitosť – bez toho sa nepohnete! Kto si myslí, že je "frájo“, tak ten u Čekyho nepochodí...

"Niekedy stačí už len prvý telefonát," dodáva. A Čeky už vycíti, že čo a ako... Keď sa napríklad niekto ozve s vetou: "Ja chcem byť hviezda," nemá šancu! Ako by teda mal vyzerať telefonát s Čekym, v ktorom by ste ho chceli požiadať o to, aby zhodnotil vaše umenie?

"Dobrý deň! Neruším? O pol tretej v noci, chcel by som niečo robiť s umením... Tak to by bolo tak na úvod. Vtedy viem, že niekomu na tom fakt záleží,"
priznáva. Čekyho kolega, Henry Tóth, zase radí mladým hudobníkom, ktorí chcú preniknúť do sveta šoubiznisu, toto:

"Keď chcú byť hudobníci, musia mať aspoň trošku talentu, ako nemusí byť veľa! Potom je to strašne veľa driny. Čeky je prípad, že on nemusel nič drieť, on to má vrodené a niektorí ako ja, museli strašne drieť," myslí si Henry Tóth.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie