Polojasno
16°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Rudolf Jelínek alias major Hradec: Po operácii mozgu ho žena nepoznáva
Zdielať na
Showbiznis

Rudolf Jelínek alias major Hradec: Po operácii mozgu ho žena nepoznáva

Zdroj: blesk.cz

Lekári zrejme robili na sále zázraky. Herec Rudolf Jelínek (81), ktorého postihlo vo štvrtok krvácanie do mozgu, už hovorí, a dokonca žartuje.

"Ako by ho doktori poliali živou vodou," velebí doktorov vojenskej nemocnice vďačná manželka Martina (43).

Bola svojho muža navštíviť v sobotu, v deň jeho 81. narodenín, a išla do pražských Střešovíc s veľkými obavami. Netušila, čo ju čaká.

"Keď Rudlu odvážali, nemohol ani stáť, nekomunikoval. Vyzeralo to veľmi zle ..." prehltne naprázdno hercova žena.

Počítala aj s tým, že keď všetko dobre dopadne, bude manželovi možno zháňať ošetrovateľku. Lekári mu ale pri operácii odsali krv z mozgu a Jelínkovi sa vrátila stará vitalita.

"Má zase svoj zmysel pre humor, som strašne šťastná. Úplne rozkvitol a teší sa už domov. Vôbec som si netrúfala dúfať, že to tak dobre dopadne," raduje sa chovateľka koní a žokejka.

Jelínek si dokonca hneď spomenul na Hanu Maciuchovú (70) a jej boj s rakovinou. Práve správa o strašnej chorobe asi prispela k jeho zdravotnému kolapsu. Takže mu po zákroku slúži aj pamäť.

"Hneď hovoril o Haničke. Keď budú obaja z nemocnice doma, tak si zavolajú. Rudlu to upokojí. Obaja sú to takí čistí ľudia, akých je málo, u nich sú vzťahy nastálo," povzdychla si Martina.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie