Keď prídu Habovci do reštaurácie, navaria si sami
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Kuchárske hviezdy otec a syn Habovci napriek popularite zostali nohami na zemi a robia radosť všetkým fanúšikom. Presvedčili o tom aj východ Slovenska, kde mali nabitý program. Nakoniec sa rozhodli občerstviť sa v reštaurácii. Skončili v kuchyni.
Na začiatku vystupovali v relácii, neskôr napísali knihu. Z Habovcov sa stali celebrity zo dňa na deň.
"Mladí ľudia sa vrátili do kuchyne a nesedia za počítačmi. To ma teší, že sme ich s Dávidom inšpirovali," tvrdí Vilo Habo. V Košiciach spôsobili ošiaľ. Obaja kuchári si našli cestu do jednej z košických základných škôl. "Keď sme povedali, že prídu Habovci, tak deti sa veľmi tešili," opisuje riaditeľka školy Antónia Mündelová.
Varenie naberá na popularite
"Veľmi dobrý pocit, keď vidím, koľko detí sme inšpirovali," pridáva sa syn Dávid. "V škole máme krúžok varenia a aj vďaka Habovcom sa rozrastá o ďalších žiakov," hovorí riaditeľka školy.
Keď Habovcom vyhladlo, zamierili do reštaurácie. Neboli ochotní len poradiť, dokonca nemali problém aj navariť. "Urobím panenku na sedliacky spôsob. Takú ešte v Košiciach nejedli," tvrdí Vilo.
Pozrite sa, aký ošiaľ spôsobili Habovci v Košiciach: