Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nekompromisný kuchár Martin Korbelič onemel. Kto mu čo vyviedol?
Zdielať na

Nekompromisný kuchár Martin Korbelič onemel. Kto mu čo vyviedol?

Stačila jedna otázka a šéfkuchár Martin Korbelič, ktorý hodnotí jedlá v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, stratil reč. A dokonca sa aj červenal. Čím ho človek dokáže dostať do úzkych?

Zachytil si, že o tebe baby diskutujú, že aký fešák a podobne? Stačila táto otázka a šéfkuchár Martin Korbelič stratil reč. "Neviem, ja sa hanbím," reagoval na otázku.

"Tak áno, je to určite príjemné, keď si človek také veci prečíta. Ale nemyslím si, že by ma to nejako hádzalo o zem. Už som veľký chlapec a toto sú také chvíľkové záležitosti," hovorí Martin Korbelič.

Rečou sú výsledky

Za Martina Korbeliča hovoria v provom rade jeho výsledky. Ocenení či víťazstiev v rôznych kulinárskych súťažiach má na svojom konte neúrekom. A čo hovoria na jeho úspechy doma? "Doma ma sledujú. Mám fanúšikov vo svojich deťoch, oni to dosť sledujú. Myslím si, že si to doma už aj skúšajú, tú degustáciu," dodáva Korbelič.

Účinkovanie v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja si Korbelič pochvaľuje. Najmä preto, že o varenie javí záujem množstvo detí, nielen tie jeho.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie