Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dominika Richterová zo seriálu ZOO: Na pikantné scény som si musela zvyknúť
Zdielať na

Dominika Richterová zo seriálu ZOO: Na pikantné scény som si musela zvyknúť

Pojašená Lucia Trnovská v seriáli ZOO poplietla hlavu dobrodruhovi Petrovi. Aká je seriálová Lucia, v skutočnosti Dominika Richterová v každodennom živote?

Dominika nie je žiaden nováčik. Objavila sa už aj v iných seriáloch, no až v ZOO dostala väčšiu úlohu. "Je to moja premiéra," priznáva sympatická blondína.

Dieťa šťasteny

Dominika sa k tomu dostala v celku jednoducho. "Zavolali ma z agentúry na konkurz, prišla som tam, zahrala som a bolo," prezrádza.

Dominika je tak trochu dieťa šťasteny. Na VŠMÚ ju prijali hneď na prvýkrát. "Z časti som si toho ale veľa aj vybojovala a vydrela. Ale šťastie musí byť, inak by som tu asi nebola," dodáva.

Balí Koleníka

Mladá herečka je ale známa za našimi hranicami ako muzikálová speváčka. Má za sebou už niekoľko predstavení. "Ôsmy svetadiel bol môj prvý muzikál, kde som sa alternovala s Nelou Pociskovou a Mirkou Partlovou a to ma vlastne odštartovalo," spomína Dominika.

"Potom som išla do Čiech, do Prahy, teraz aktuálne hrám v Brne v muzikáli Děti ráje a chystám ďalšie dva nové muzikály," hovorí.

Dominika sa na pľaci stretáva aj so sexsymbolom Jánom Koleníkom. Práve jeho sa v seriáli snaží zbaliť.

Ako sa jej nakrúcajú pikantné scény? "Prvýkrát to bolo pre mňa veľmi ťažké. Nie som totiž typ, ktorý sa rád odhaľuje, skôr zahaľuje," hovorí.

Mladá Dominika Richterová alias Lucia Trnovská balí sexi Koleníka:

Súvisiace články

Najčítanejšie