Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Len deň a už má maniere! Opička Mišo zo seriálu ZOO má davy obdivovateľov
Zdielať na
Showbiznis

Len deň a už má maniere! Opička Mišo zo seriálu ZOO má davy obdivovateľov

V pondelok odštartovala televízia JOJ nový televízny seriál z prostredia ZOO. A už po prvej časti môžeme hovoriť o nových hereckých hviezdach. Mnohých zaujala malá opička menom Mišo. Tento amatérsky herec sa pred kamerami ocitol prvý raz a hneď si okolo prsta omotal nielen filmový štáb, ale aj divákov.

Nová zvieracia hviezda sa volá Mišo. Ide o opičku kosmáča bielofúzeho, ktorého si ihneď obľúbil celý štáb.

"Miško je veľmi inteligentná opička. Spolupracuje sa s ním veľmi dobre. Vníma a hrá sa s hercami. Je taký prirodzený talent," hovorí režisér Ivan Predmerský.

Originálna autogramiáda

Z úspechu svojej rodiacej sa hviezdy je jej majiteľka nadšená. "Volali mi už kamarátky," priznáva Zuzana Sádocká.

Mišovu autogramiádu má jeho majiteľka a tiež manažérka už vyriešenú. "Bude dávať labky," prezrádza.

Pár minút slávy zatiaľ opičku nijako nezmenilo. Rozhovory napríklad neposkytuje. Ale ako správna herecká hviezda, aj Mišo má svoje maniere. "Musí mať pokoj," prezrádza Ivan Predmerský.

Svojhlavá opička

Občas sa rád predvádza, inokedy celkom drzo lezie ženám do výstrihu a jeho špecialitou je hryzenie do prstov, keď mu niekto obmedzuje jeho slobodu.

Ak má ale dobrú náladu a pocit slobody, rád sa zahrá aj na skrývačku. Skúsenosť má už aj televízny štáb. "Hľadali sme ho hodinu po letisku," odtajuje režisér.

Na nakrúcanie sa ale poctivo pripravuje. Trénuje každý deň. Honorár za svoje účinkovanie dostáva netradičný - naturálny. "Má rád sladkosti," hovorí Zuzana Sádocká.

Opička Mišo má už davy fanúšikov, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie