Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Opička Džudy zo ZOO je závislá na tabaku! Zvládne aj celú krabičku cigariet...
Zdielať na

Opička Džudy zo ZOO je závislá na tabaku! Zvládne aj celú krabičku cigariet...

Opička Džudy v seriáli ZOO ukradne úradníčke Fičíkovej cigarety a pustí sa do tabaku, na ktorom je vraj závislá. Jej skutočný príbeh je smutný. Týrali ju. Ako herečka je ale sebavedomá a okolo prsta si omotala celý filmový štáb.

Kým úradníčka Fičíková z mestského úradu robí v ZOO dusno, opička Džudy jej ukradne cigarety. Pri nakrúcaní s manažérom cirkusu, kde má svoj domov, to zopakovala znova.

Miluje cigarety

Závislá na tabaku je nielen ako seriálová opička Džudy, ale aj ako civilná Máša.

"Miluje cigarety, takže rada ich žuje dodnes. Ale všetko s mierou," hovorí manažér cirkusu Pavel Nováček.

Závislosť na tabaku si Máša priniesla pred dvadsiatimi rokmi z Fínska. "Tam ju odobrali majiteľke, ktorá ju týrala. Bola závislá na alkohole a tabaku," dodáva Nováček.

Zamilovaná do Koleníka

Džudy ako správna baba je zaťažená na chlapov. "Obľúbila si Janka Koleníka," potvrdzuje manažér cirkusu.

Ženám sa naopak vyhýba. No nemá voči nim nič osobné. Zvykla si už aj na Alenu Ďuránovú, Táňu Pauhofovú i Luciu Vráblicovú. "Tej zožrala krabičku cigariet, tak ju má v obľube," dopĺňa Nováček.

Svojský prístup

Napriek smutnej minulosti je dnes už 32-ročná Máša suverénna opička. "Všetci vrátane hercov a režiséra sa jej prispôsobujú. Je osobnosť, ktorá určuje čo a ako bude," prezrádza manažér cirkusu.

Opička si obľúbila aj spoluúčinkujúce zvieratá. Miluje kozliatka, lamy i kone. Dokonca si našla cestu aj k miniopičiakovi Mišovi. "Pri prvom stretnutí ho pohrýzla do chvosta," spomína Nováček.

Opička Džudy je závislá na tabaku, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie