Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Leonardo DiCaprio šokuje: Chcel by som si zahrať Putina!
Zdielať na

Leonardo DiCaprio šokuje: Chcel by som si zahrať Putina!

Zdroj: SITA

Kto by to tušil, že americký herec Leonardo DiCaprio prahne po stvárnení jedného z najmocnejších a najkontroverznejších politikov súčasnosti?

iDiCaprio sa nechal počuť, že by niekedy v budúcnosti rád stvárnil ruského prezidenta Vladimira Putina. Štyridsaťjedenročný herec, ktorý bojuje o Oscara v kategórii Najlepší mužský výkon, to uviedol v rozhovore pre nemecký denník Die Welt.

"Putin by bol naozaj veľmi zaujímavý. Rád by som si ho zahral," povedal DiCaprio. Známy hollywoodsky fešák tiež prezradil, že sa s ruským prezidentom stretol osobne.

ISIFA

"V roku 2010 som sa s ním stretol v Petrohrade na medzinárodnej konferencii o ochrane tigrov. Moja nadácia pracovala na niekoľkých projektoch zameraných na finančnú pomoc pri ochrane sibírskych tigrov. S Putinom sme sa rozprávali iba o týchto úchvatných šelmách, o politike nie," vysvetlil Leonardo, ktorý by rád stvárnil aj iné ruské osobnosti.

"Myslím, že o ruskej histórii by malo vznikať viac filmov, pretože táto krajina má mnoho príbehov hodných Shakespeara. To je pre herca fascinujúce. Lenin by bola taktiež zaujímavá úloha a taktiež by som rád stvárnil Rasputina," dodal.

Najčítanejšie