Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Do roku 2016 vstupuje single! Leonardo DiCaprio sa rozišiel s Kelly Rohrbach
Zdielať na

Do roku 2016 vstupuje single! Leonardo DiCaprio sa rozišiel s Kelly Rohrbach

Americký herec Leonardo DiCaprio sa rozišiel s modelkou Kelly Rohrbach. Informáciu potvrdil nemenovaný zdroj z okolia páru pre americký týždenník Us Weekly.

"Sú od seba už viac ako mesiac. Bolo to spoločné rozhodnutie. Obaja majú veľa práce a v ich životoch sa toho teraz veľa deje. Obaja preto potrebujú pauzu. Stále sa kamarátia a sú v kontakte, ale je koniec," uviedol zdroj.

Rodák z Hollywoodu a 25-ročná modelka sa spolu ukázali na verejnosti po prvý raz vlani v júni v New Yorku. Štyridsaťjedenročný herec v minulosti randil aj s Gisele Bündchen, Blake Lively, Toni Garrn, Bar Refaeli či Erin Heatherton.

Chvála i kritika

Leonardo Wilhelm DiCaprio si vyslúžil chvály kritiky už na začiatku hereckej kariéry za výkony v snímkach Zo života chlapca, Čo žerie Gilberta Grapea, Basketbalistov denník, Rómeo a Júlia či Marvinova izba.

Celosvetovo sa však preslávil zásluhou blockbusteru Titanic, v ktorom si zahral po boku Kate Winslet. S ňou sa po jedenástich rokoch ukázal aj v romantickej dráme Núdzový východ.

Držiteľ Zlatého glóbusu

DiCaprio má na konte päť nominácií na Oscara a jedenásť na Zlatý glóbus, pričom zatiaľ dve z nich sa mu podarilo premeniť na víťazstvo, a to v roku 2005 vďaka snímke Letec a v roku 2014 za výkon vo filme Vlk z Wall Street. Tretí Zlatý glóbus môže pridať tento mesiac za drámu Revenant: Zmŕtvychvstanie.

Zahral si tiež v snímkach Pláž, Gangy New Yorku, Chyť ma, ak to dokážeš, Na druhej strane, Krvavý diamant, Pavučina lží, Počiatok, Prekliaty ostrov, J. Edgar, Divoký Django alebo Veľký Gatsby.

S krásavcom DiCapriom sa stretla aj slovenská modelka Soňa Skoncová, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie