Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Svadba DiCapriovej bývalky: Izraelská vláda mala byť v pozore!
Zdielať na

Svadba DiCapriovej bývalky: Izraelská vláda mala byť v pozore!

Včera sa konala svadba izraelskej modelky Bar Refaeli, ktorá sa v minulosti ukazovala po boku herca Leonarda DiCapria. Svadbou známej krásky a bohatého podnikateľa sa zaoberala i vláda!

Bar Refaeli sa vo štvrtok vydala za podnikateľa Adiho Ezru, s ktorým sa zasnúbila tento rok v marci po približne ročnom vzťahu. Honosná vadba sa konala v izraelskom prístavnom meste Haifa a zúčastnilo sa na nej okolo 300 hostí. Dvojicu zosobášil známy rabín Jicchak Dovid Grossman.

Zaujímavosťou je, že tridsaťročná modelka a jej partner požiadali izraelské úrady, aby počas obradu uzavreli vzdušný priestor nad miestom konania svadby. Ich žiadosťou sa tak zaoberala miestna vláda, no minister dopravy Jisra'el Kac však snúbencom nevyhovel.

Modelka zatiaľ fotografie zo svojho veľkého dňa nezverejnila, na sociálnu sieť instagram však pridala niekoľko snímok s priateľkami z príprav obradu a tiež obrázok, na ktorom má bikiny a biely závoj.

Bar Refaeli je veľmi úspešnou modelkou, k svetovej sláve jej dopomohol i vzťah s Leonardom DiCapriom. V roku 2009 bola na titulke špeciálneho plavkového čísla časopisu Sports Illustrated a magazín Maxim ju vyhlásil za najsexi ženu roka 2012.

Bar Refaeli v svadobnom závoji

Instagram/Bar Refaeli

Najčítanejšie