Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Daniel Radcliffe: Po Harrym Potterovi som veľa pil!
Zdielať na
Showbiznis

Daniel Radcliffe: Po Harrym Potterovi som veľa pil!

Zdroj: profimedia

Anglická hviezda strieborného plátna Daniel Radcliffe pozná úskalia detského herca. Stal sa slávnym veľmi mladý a hoci počas nakrúcania filmov o Harrym Potterovi viedol život bežného chalana, neskôr ho dohnala depresia.

Daniel Radcliffe priznal, že po skončení série filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi, ktoré prebiehali v rozmedzí rokov 2001 až 2011, sa s návratom do reality vyrovnával aj za pomoci alkoholu.

V americkej relácii WTF Podcast with Marc Maron však tiež uviedol, že už dva roky abstinuje, pretože ho nebavilo ranné vstávanie po opici. Dodal, že v USA, kde v súčasnosti pôsobí, sa poháriku vyhne jednoduchšie než v Anglicku, keďže ho väčšinou pozývajú na kávu.

Daniel Radcliffe ako Harry Potter

Warner Bros.

Závislosť pripísal akémusi strachu, ktorý pociťoval z návratu do reality po tom, ako desaťročie stvárňoval slávneho čarodejníka. "Žil som sám a myslím, že som vážne strácal hlavu. Veľa som pil," priznal 26-ročný rodák z Fulhamu, ktorý, ako sám povedal, bojoval s tým, či môže viesť normálny život.

Herec, ktorý sa predstavil aj na divadelných doskách Broadwaya, je však po čase vďačný za každú príležitosť, ku ktorej ho snímky natočené podľa kníh J. K. Rowlingovej posunuli. "Som veľmi šťastný, že mi ľudia hneď po skončení Pottera dali možnosť hrať vyspelejšie veci," povedal.

Daniel Radcliffena premiére nového filmu "What If"

Isifa

Najčítanejšie