Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Herečka Kate Winslet sa nesťažuje. Stíha sa starať o deti i nakrúcať film
Zdielať na

Herečka Kate Winslet sa nesťažuje. Stíha sa starať o deti i nakrúcať film

Hollywoodske hviezdy sú nespokojné s platom. Herečka Kate Wisnlet sa ale nesťažuje. Stíha si užívať materstvo a tiež nakrúcať filmy na opačnom konci sveta. Ten najnovší prišla osobne predstaviť na premiéru.

Ako malá odišla z austrálskej dediny do mesta a teraz sa vracia späť. Z malej divošky medzičasom vyrástla sofistikovaná dáma, ktorá vo veľkom svete pracovala v módnom biznise. Takúto ženu stvárňuje v najnovšeom filme Kate Winslet. v snímke Krajčírka si zahrala známa herečka hlavnú úlohu.

"Páčilo sa mi, že je to komédia a tragédia zároveň. Je tam tiež priestor pre umenie. Tiež bolo skvelé nakrúcať v Austrálii," hovorí Kate Winslet.

Kate Winslet a plat

Oscarom ovenčená herečka prišla na premiéru nového filmu v Londýne. Ani jej sa nevyhla otázka, ktorá momentálne otriasa celým Hollywoodom. Ona sa ale platovej rovnocennosti medzi mužmi a ženami vyjadruje veľmi opatrne.

"Podporujem iné herečky, ktoré majú pocit, že to dokážu zmeniť. Ale ja sa na to necítim. Nerada hovorím verejne o peniazoch, necítim sa pri tom dobre," prezrádza.

SITA

Kate Winslet si na nakrúcanie odskočila krátko po tom, čo porodila svoje tretie dieťa. Britská herečka je vydatá už tretíkrát a aj predchádzajúce zväzky jej priniesli potomkov. Spolu vychováva dvoch synov a jednu dcéru.

Kate Winslet zahviezdila na premiéru filmu Krajčírka, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie