Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Kate Winsletová vysúdila odškodné za nepravdy o svojom cvičebnom režime
Zdielať na
TopStar

Kate Winsletová vysúdila odškodné za nepravdy o svojom cvičebnom režime

Herečka demonštrovala, že si za názormi na otázky tela, vrátane stravy a cvičenia, stojí

Oscarom ocenená 34-ročná herečka zažalovala denník Daily Mail za článok s názvom Mala by Kate Winsletová získať Oscara za najviac rozčuľujúcu herečku na svete? Tón článku, ilustrovaného viacerými fotografiami nahej herečky z niekoľkých jej filmov, sa niesol v urážlivom duchu, uviedla Winsletovej advokátka Rachel Atkinsová.

"Žalovaná strana opakovane upozorňovala na právo žien prijať to, ako vyzerajú, a obviňovala ju (Winsletovú) zo snahy zavádzať verejnosť. Jednoducho to nebola pravda," dodala Atkinsová.

Winsletová, ktorá sa nezúčastnila vynesenia rozsudku Najvyššieho súdu v Londýne, vo vyhlásení uviedla, že ju "teší", že denník sa za "publikovanie nepravdivých tvrdení o mojej osobe" ospravedlnil.

"Najviac ma rozčúlilo, že ma obvinili z klamstva o mojom cvičebnom režime... Bolo mojou zodpovednosťou žiadať ospravedlnenie, aby som tak demonštrovala, že si stojím za názormi na otázky tela, vrátane stravy a cvičenia, ktoré prezentujem," uviedla herečka vo vyhlásení.

"Som pevne presvedčená, že ženy treba podporovať v tom, aby sa prijali také, aké sú, takže tvrdiť, že klamem, bolo neprijateľné obvinenie z pokrytectva," dodala Winsletová.

Zdielať na

Najčítanejšie