Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Kate Winslet je najlepšie oblečenou ženou
Zdielať na
TopStar

Kate Winslet je najlepšie oblečenou ženou

Herečku ocenil magazín People

Hoci dnes zverejnený zoznam nemá oficiálne poradie, herečku Winslet označil za najlepšie oblečenú ženu roka 2009 na červenom koberci.

Cameron Diazová je podľa People najlepšie oblečenou ženou v džínsoch a Kim Kardashianová v bikinách.   

Najlepšie oblečenou ženou v krátkych šatách bola podľa magazínu People herečka Reese Witherspoon, za najštýlovejšiu hippie označil herečku z filmu High School Musica Vanessu Hudgensovú a u herečky z indickej oscarovej snímky Milionár z chatrče Freidy Pintovej ocenil najlepšie využitie farby na oblečení.

V rebríčku najlepšie oblečených mužov roka sa objavili Brad Pitt, herec z filmu Súmrak Robert Pattinson a Bradley Cooper, známy z filmov Vo štvorici po opici a televízneho seriálu Plastická chirurgia s.r.o. Magazín uviedol, že k ich mimoriadnemu výzoru prispieva pozornosť, ktorú venujú aj detailom oblečenia, ako sú šatka, ihlica či viazanka.      

Medzi najväčšie módne prehrešky roka 2009 zaradil magazín porotkyňu obľúbenej americkej súťaže speváckych talentov American Idol Paulu Abdul a herečku Renée Zellweger.      

Januárové objavenie sa speváčky Jessicy Simpsonovej v nelichotivých "materských džínsoch" s vysokým pásom, ktoré vyvolalo v Hollywoode vášnivú debatu o hmotnosti, magazín zaradil medzi "najpamätnejšie okamihy roka".      

Osobitné dvojčíslo magazínu People, ktoré prináša zoznam najlepšie a najhoršie oblečených celebrít roka, sa dostane do predaja v piatok.

YOUTUBE

Zdielať na

Najčítanejšie