Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Depp šokuje: Za stvárnenie Jacka Sparrowa ma chceli vyhodiť z filmu!
Zdielať na
Showbiznis

Depp šokuje: Za stvárnenie Jacka Sparrowa ma chceli vyhodiť z filmu!

Zdroj: Jerry Bruckheimer Films

Jack Sparrow z filmov Piráti Karibiku učaroval malým aj veľkým divákom. Svojského pirátskeho kapitána netreba nejak zvlášť predstavovať, lebo slávou predčil aj samotnú pirátsku sériu. Johnnymu Deppovi však táto úloha poriadne zavarila!

Americký herec Johnny Depp prezradil, že vedenie spoločnosti Walt Disney ho takmer vyhodilo z obľúbenej filmovej série Piráti Karibiku! Šokujúcu skutočnosť prezradil Depp počas festivalu Amerického filmového inštitútu (AFI) v Los Angeles.

Nadriadeným sa podľa herca nepáčilo ako stvárnil piráta Jacka Sparrowa. Ako povedal, počas nakrúcania prvej snímky s podtitulom Prekliatie Čiernej perly (2003) mu zavolali z vedenia spoločnosti a spýtali sa ho, či hrá geja alebo opitého.

Jerry Bruckheimer Films

"Nevedeli ste, že všetky moje postavy sú gejovia?," odpovedal im vraj 52-ročný otec dvoch detí v presvedčení, že ho vyhodia. Ako ďalej poznamenal, chceli k jeho replikám pridať titulky, pretože kapitánovi Jackovi nerozumeli. Vtedajší šéf spoločnosti Michael Eisner sa podľa Deppa dokonca na jeho adresu vyjadril, že film ničí.

Nakoniec to však dopadlo celkom inak. Kritika i diváci si osobitého kapitána Jacka Sparrowa zamilovali a Deppov herecký výkon vychválili do nebies.

Sledujte film Piráti Karibiku: V neznámych vodách, ktorý vysielame v piatok o 20:35 na JOJ-ke!

Pre ženu

Najčítanejšie