Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Konečne! Orlando Bloom sa vracia do filmovej série Piráti Karibiku!
Zdielať na

Konečne! Orlando Bloom sa vracia do filmovej série Piráti Karibiku!

Zdroj: profimedia

Filmový návrat roka! Will Turner bude opäť brázdiť moria po boku bláznivého a dobrodružného kapitána Jacka Sparrowa. Anglický herec Orlando Bloom sa napokon dohodol s producentmi a zahrá si v piatom pokračovaní Pirátov Karibiku!

Fanúšikovia sú nadšení! Orlando Bloom, ktorý si zahral v prvých troch filmoch pirátskej série, no v snímke Piráti Karibiku 4: V neznámych vodách (2011) sa však neukázal, sa vráti na plátna kín ako Will Turner.

Herecké obsadenia tak bude takmer úplné - chýba už len herečka Keira Knightley, ktorá si momentálne užíva materstvo. Ktovie, možno sa nakoniec aj ona posilní tím.

Kapitán Jack Sparrow bude tentoraz čeliť dávnemu nepriateľovi Salazarovi v podaní Javiera Bardema, ktorý chce vyhubiť všetkých pirátov. Jedinou záchranou pre Sparrowa je nájdenie legendárneho Poseidonovho trojzubca, ktorý vlastníkovi dáva moc nad všetkými oceánmi.

Vo filme sa predstaví aj Geoffrey Rush. Film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales chcú do amerických kín uviesť 7. júla 2017.

profimedia

Najčítanejšie