Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Johnny Depp sa zbavil ďalšej luxusnej spomienky na Vanessu Paradis!
Zdielať na

Johnny Depp sa zbavil ďalšej luxusnej spomienky na Vanessu Paradis!

Zdroj: TASR/Mark J. Terrill

Zbavuje sa spomienok na minulosť alebo sa len snaží vyhovieť súčasnej mladej manželke Amber Heard? Americký herec Johnny Depp sa rozhodol predať luxusnú jachtu, ktorú pred rokmi kúpil Vanesse Paradis.

Johnny Depp predal jachtu, ktorú kúpil v roku 2007 niekdajšej partnerke a matke jeho dvoch detí Vanesse Paradis. Približne 48 metrov dlhá loď s názvom Vajoliroja údajne prekážala hercovej mladej manželke Amber Heard, s ktorou sa zosobášil tento rok.

"Johnny mal tú jachtu veľmi rád, ale kúpil ju pre Vanessu a Amber na ňu stále žiarli," prezradil nemenovaný zdroj americkému týždenníku Us Weekly.

Johnny Depp a Vanessa Paradis v časoch, keď tvorili pár

Isifa

Päťdesiatdvaročný Depp a Paradis tvorili pár v rokoch 1998 až 2012. V roku 1999 sa im narodila dcéra Lily-Rose Melody a o tri roky neskôr aj syn John "Jack" Christopher. Názov spomínanej jachty pritom vznikol z mien oboch detí a ich matky.

Hoci americký časopis US Weekly tvrdí, že 29-ročná Amber Heard jachtu nevedela zniesť, iné zdroje tvrdia, že nápad predať rodinnú luxusnú loď, bolo práve rozhodnutie francúzskej herečky a speváčky Vanessy Paradis.

ISIFA

Najčítanejšie