Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tieto celebrity sú také bohaté, že vlastnia súkromné ostrovy!
Zdielať na

Tieto celebrity sú také bohaté, že vlastnia súkromné ostrovy!

Zdroj: Isifa

Hollywoodski herci sú živým dôkazom, že raj na zemi sa dá kúpiť! Kým bežný človek sa na dovolenke musí uspokojiť s preplnenou plážou, celebrity si rovno kúpia celý ostrov, aby ich nikto nevyrušoval.

Karibská oblasť je pre celebrity, ktoré túžia po vlastnom ostrove ako magnet. Priezračné more, biely piesok na opustenej pláži, šum vĺn a uprostred ostrova honosné sídlo... A to všetko je vaše!

Pre obyčajného smrteľníka je to len krásny sen, no prominenti si tento luxus môžu dovoliť. Na účtoch majú dostatok miliónov na zakúpenie ostrova a čo je dôležitejšie, majú zvučné meno a tie správne kontakty na vybavenie takejto transakcie.

Johnny Depp (51) a ostrov Lilly Rose

Johnny Depp

Isifa, Reprofoto: Forbes

Herec Johnny Depp kúpil ostrov na Bahamách v roku 2003 za takmer 4 milióny dolárov. Premenoval ho na ostrov Lilly Rose, podľa svojej dcéry.

„Nemyslím si, že som niekedy videl také nedotknuté a také krásne miesto. Cítite, ako sa vám spomalí pulz. Je to nekonečná sloboda,“ opísal svoj ostrov Johnny Depp.

Mel Gibson (58) a veľký ostrov Mago

Mel Gibson

Isifa, Reprofoto: Forbes

Americký herec a režisér Mel Gibson kúpil ostrov Mago na Fidži za 15 miliónov dolárov. Je to jeden z najväčších súkromných ostrovov v Južnom Tichomorí.

Leonardo DiCaprio (39) a jeho ekologický ostrov v Belize

Leonardo DiCaprio

Isifa, Reprofoto: Forbes

Štát Belize sa nachádza na východnom pobreží Strednej Ameriky a práve tam si zaobstaral známy herec a lámač ženských sŕdc svoj vlastný kúsok raja.

Teraz už vieme, že modelky nebalí Leonardo DiCaprio len na svoj šarm, ale i na vidinu romantickej dovolenky na súkromnom ostrove. Ten kúpil za 1,3 milióna dolárov a snaží sa zachovať jeho krásu ekologickými rozhodnutiami.

Eddie Murphy (53) a Rooster Cay

Eddie Murphy

Isifa, Reprofoto: Forbes

Eddie Murphy nie je v kupovaní ostrovov žiaden nováčik! Raj na zemi menom Rooster Cay kúpil za 15 miliónov dolárov v roku 2007. Ostrov sa nachádza na Bahamách, kde predtým vlastnil ostrov Pearl Island.

Marlon Brando (†80) a jeho slávna Tetiaroa

Marlon Brando

Isifa, Reprofoto: Forbes

Jeden z prvých hollywoodskych hercov, ktorý si kúpil vlastný ostrov, bol legendárny herec Marlon Brando (1924 – 2004) . Ten si v roku 1966 kúpil vo Francúzskej Polynézii ostrov za 260-tisíc dolárov po tom, čo sa zamiloval do exotickej krásy pri nakrúcaný filmu Vzbura na Bounty. V roku 2005 hercova rodina predala ostrov zámožnému podnikateľovi.

Pre ženu

Najčítanejšie