Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
JOJka v meste: Mečiar riešil nečakaný problém...
Zdielať na

JOJka v meste: Mečiar riešil nečakaný problém...

Podujatie JOJka v meste prešlo v Poprade zaťažkávajúcou skúškou. Jednak moderátorom i štábu neprialo počasie, a jednak ochorela moderátorka Lucia Barmošová. Tú na stoličke vo večernom vysielaní Novín nahradil Ján Mečiar. No keďže sa všetko udialo narýchlo, musel si moderátor kupovať na poslednú chvíľu i oblek. Ľubošov totiž neobliekol.

Moderátori i štáb televízie JOJ sa na chvíľu vysťahoval z bratislavskej Koliby a namieril si to do Popradu.

Známe tváre i fanúšikov neodradilo pritom ani počasie. Najprv pršalo ale meteorológ Peter Jurčovič vybavil, aby sa počasie zmenilo.

"Spočiatku to vyzeralo, že bude intenzívne pršať, ale už po ceste do Popradu sa počasie začalo upravovať. Všetkých som upokojoval, že bude dobre," hovorí Peter Jurčovič.

Hoci slnko spoza mrakov nevykuklo, nálada bola v meste pod Tatrami fantastická. A všetci dúfajú, že podobné to bude aj túto nedeľu v Prešove.

Pozrite si reportáž z JOJky v meste z Popradu:

Namiesto Lucie Ján

Napriek dobrému počasiu sa obľúbenej moderátorke Lucii Barmošovej podarilo ochorieť. Na stoličke ju nahradil Ján Mečiar. A tak večerné Noviny moderovali dvaja chlapi.

Pred vysielaním boli obaja zabratí do techniky. "Máme počítačový krúžok," vtipkoval Ľuboš Sarnovský. "Maturujeme nad prepojením sa," dodal Ján Mečiar.

"Janko zabudol s veľkou pravdepodobnosťou heslo, ale inak o dve hodiny vysielame," neobchádzal humor Ľuboša. "Pohoda, stíhame, ešte si aj zdriemneme," nedal sa zahanbiť vtipnými hláškami Ján.

Do moderátorského kresla namiesto Lucie Barmošovej zasadol Ján Mečiar:

Moderovanie v teplákoch

Keďže Lucia Barmošová ochorela, musel ju nahradiť Ján Mečiar. A to dosť narýchlo, preto riešil, čo si oblečie do vysielania. "V teplákoch som ešte nevysielal, ale nie je to zlý nápad," polemizoval.

Ľuboš mu chcel kolegiálne pomôcť. "Ja by som mu aj požičal, ale on by to roztrhol ako superman," vysvetlil. "Tým chce naznačiť, že je chudší ako ja," dopĺňa Ján Ľuboša.

Hľadanie obleku

A tak museli narýchlo hľadať pre Jána oblek. "Pôjdeme na nákupy. Vbehneme do mesta a kúpime oblek," prezradil plán.

Tak sa aj stalo. Po chvíli hľadania predsa len objavil Ján oblek, ktorý mu sedel ako uliaty. A v ňom odvysielal Noviny z Popradu namiesto Lucie Barmošovej.

Mečiar si musel narýchlo kúpiť oblek, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie