Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Tour JOJky pokračuje! Tentokrát sa bavil Poprad...
Zdielať na

Tour JOJky pokračuje! Tentokrát sa bavil Poprad...

JOJka opäť vyrazila na svoju tour. Tentokrát bavila ľudí v Poprade. Bolo tam síce trochu chladno a mokro, ale podtatranci sa zlého počasia nezľakli. Na námestie do Spišskej Soboty ich prišlo niekoľko tisíc.

Fanúšikovia a zvedavci, ktorí sa prišli pozrieť, sa bavili už od popoludnia.

"Ja som milo prekvapený, lebo leto vyzerá inak. Aj jeseň je pekná a teším sa, že ľudia prišli, lebo kto chce, zabávať sa môže," vtipkoval moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval.

Spomínanie na JOJku

Ľudia prišli, pretože boli zvedaví. Také popoludnie pod Tatrami ešte nezažili. Aj primátor mesta priznal, že na JOJku bude ešte dlho spomínať.

"Tak, ako si ľudia zapamätali, že tu bola kráľovná Alžbeta, tak teraz vedia, že tu bola JOJka," hovorí primátor Jozef Švagerko.  

Okrem moderátorov bavili dav aj kapely. No ľudia si hlavne skúsili, aké to je byť súčasťou vysielania. Nahrávali totiž upútavku na Noviny. "Nestáva sa to každý deň, tak som si našla čas a prišla sa pozrieť," hovorí diváčka spod Tatier.

Prekvapenie na záver

Ako v Bratislave, tak aj v Poprade bolo na záver vysielania prekvapenie. "Keď sa bude tancovať, tak to bude Jano, keď spievať, tak to budem ja a keď niečo iné, tak utekáme," vtipkoval moderátor Ľuboš Sarnovský.

Nakoniec sa spievalo, no netancovalo a tak moderátori zostali sedieť. No napriek tomu sa nielen oni bavili.

Pokračovanie v Prešove

Z nádherného historického námestia sa s Popradčanmi rozlúčil Richard Müller.

JOJke vo svojej tour ale pokračuje. najbližšie sa so svojimi fanúšikmi stretne v Prešove.

JOJka bavila tentokrát v Poprade, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie