Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pamela Anderson ukázala svojich dvoch synov: Sú to fešáci!
Zdielať na

Pamela Anderson ukázala svojich dvoch synov: Sú to fešáci!

Zdroj: SITA

Herečka a modelka Pamela Anderson sa nikdy neprezentovala svojimi dvoma synmi. Nebolo to však preto, že by sa viac sústredila na ukazovanie svojich silikonových predností, ale svoje deti chcela uchrániť od Hollywoodskej mašinérie. Podarilo sa!

Hoci rodáčka z Kanady Pamela Anderson nikdy nepremeškala príležitosť predviesť sa na červenom koberci, na spoločenské akcie nikdy nebrala svojich dnes už veľkých synov Brandona (19) a Dylana (17).

Okolo blondínky, ktorú preslávili silikónové vnady, bol vždy veľký mediálny rozruch. Novinári tiež radi a často rozoberali jej viac ako búrlivý vzťah s hudobníkom Tommym Lee.

Hoci málokto predpokladal, že Pamela, ktorá sa pravidelne objavovala na titulke Playboya a rebel Tommy Lee, ktorý mal problémy s drogami a alkoholom, by mohli byť dobrí rodičia, zdá sa, že opak je pravdou.

"Tommy Lee a ja sme vychovali veľmi zaujímavých mladých synov, ktorý sa držia pri zemi. Bránili sme ich pred šialenosťou Hollywoodu a chránili ich detstvo," povedala Pamela v rozhovore pre Today Show.

Slávna matka označuje svojich dvoch veľmi dobre vyzerajúcich synov za pravých gentlemanov. Pamela tiež ironicky dodala, že sú skvelí, napriek svojmu genofondu.

profimedia

Najčítanejšie