Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pamela Anderson šokovala: Jej snubný prsteň skončil v aukcii!
Zdielať na

Pamela Anderson šokovala: Jej snubný prsteň skončil v aukcii!

Zdroj: SITA

Čo by na to povedal jej bývalý partner? Pamela Anderson sa rozhodla vydražiť prsteň, ktorý dostala od svojho exmanžela Ricka Salomona. Bývalá seriálová záchranárka už vie, čo urobí s peniazmi z predaja!

Herečka a playmateka Pamela Anderson predáva prostredníctvom aukcie snubný prsteň, ktorý jej daroval expartner Rick Salomon. Všetky peniaze, ktoré blondínka získa poputujú na konto jej nadácie.

„Verím, že tento výnimočný zásnubný prsteň od Tiffanyho prinesie radosť niekomu inému a peniaze z predaja pôjdu na dobrú vec. Celá suma poputuje na konto Nadácie Pamely Anderson,“ povedala herečka.

Pamela Anderson a Rick Salomon majú za sebou pestrú minulosť. Zosobášili sa v októbri 2007 v Las Vegas, no už o dva mesiace neskôr sa rozišli.

Po druhý raz si pár povedal "áno" minulý rok v januári. Anderson však už v júli podala žiadosť o rozvod, no o mesiac ju stiahla. O oficiálne ukončenie manželstva požiadala opäť tento rok vo februári.

Súd dvojicu rozviedol v apríli, ešte predtým Pamela získala zákaz približovania sa pre Salomona. Okrem iného uviedla, že sa ju počas pohlavného styku pokúsil udusiť vankúšom. V súčasnosti je ich vzťah vraj kamarátsky.

import:joj

Najčítanejšie