Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Natočia film Baywatch! Našli náhradu za Hasselhoffa, výber herca vás prekvapí!
Zdielať na

Natočia film Baywatch! Našli náhradu za Hasselhoffa, výber herca vás prekvapí!

A je to potvrdené! Seriál Baywatch (1989 - 2001) uvidíme vo filmovej verzii. Hlavným hrdinom však nebude David Hasselhoff, ale iná herecká hviezda. Dej filmu bude tiež iný, ako by sa dalo očakávať.

Kultový seriál Baywatch zasiahol do pop kultúry ako máloktorá televízna šou a našiel si milióny fanúšikov, ktorí si ho veľmi radi pozrú aj dnes. Práve silná divácka základňa a obľúbenosť príbehov o záchranároch rozhodla, že sa natočí jeho filmová verzia.

V nej si hlavnú úlohu zahrá jeden z momentálne najlepšie platených amerických hercov Dwayne Johnson. O tom, že si bývalý wrestler, ktorý sa môže pochváliť dokonale vypracovaným telom, zahrá záchranára, informoval fanúšikov samotný herec minulý rok.

Instagram/The rock

Pred pár dňami sa o filme začalo opäť rozprávať, keď Dwayne Johnson na sociálnej sieti Twitter zverejnil správu, že sa pred kamery spolu s ním postaví aj herec Zac Efron.

Podľa Johnsona film nebude typickým príbehom o bezúhonných záchranároch, na ktorých sme boli navyknutí zo seriálu Baywatch. Snímka by mala byť komédiou, v ktorej to dobrí kamaráti poriadne roztočia.

Tešiť sa však vraj môžeme na návrat hviezd seriálu v mini úlohách. David Hasselhoff sa tak nakoniec na striebornom plátne predsa len mihne.

profimedia

Seriál Baywatch s kráskami ako Pamela Anderson či Yasmine Bleeth môžete pozerať každý deň na stanici PLUS o 17:05

Najčítanejšie