Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Barmošová si užila dovolenku pri mori. Nebola na nej sama
Zdielať na

Barmošová si užila dovolenku pri mori. Nebola na nej sama

Lucia Barmošová celé leto zaskakovala v spravodajstve za kolegyne, ktoré mali dovolenku, ale jednu si dopriala aj ona. A nebola na nej sama!

"Odskočila som si do Talianska, na Sicíliu, bola to veľmi príjemná, babská jazda," hovorí moderátorka Novín. Žiadni chlapi?

Všade sú nejakí, veď žijeme na tejto planéte, ale akc chcete vedieť, či mám partnera a či som bola na takejto dovolenke, tak to nie. Vraj jej to ani nechýbalo. Práve naopak. S kamarátkami si užívali dosýtosti.

Pokoj od chlapov

"Ja si myslím, že každá z nás si prežila nejaké obdobie a chcela mať od chlapov pokoj," vysvetľuje Lucia. To sa niekedy stáva a keď sa stretnú spriaznené duše...

"Boli sme tri baby, ale chodievame aj piati, šiesti. Celkovo sme banda desiatich báb," hovorí Barmošová. Desať je už trošku veľa, to sa aj zle organizujú výlety či výjazdy. V trojici sa však vždy dá dohodnúť.

Ohováranie mužov

"Som na druhej strane rada, lebo babská jazda má čaro, my si tak viac povieme, vieme poohovárať mužov," prezrádza moderátorka. Či aj naozaj ohovárali, to Lucka prezradiť nechcela, no energia z dovolenky jej vraj dodáva dobrú náladu dodnes.

"Veľmi si rozumieme, mám dobrú partiu, niektoré poznám od škôlky, tak s nimi," dodáva.

S Luciou sa zhovárala redaktorka Alexandra Hinková:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie