Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ladislav Potměšil: Prišiel o 800 tisíc korún a nemá nič! Kvôli Pergnerovej
Zdielať na
Showbiznis

Ladislav Potměšil: Prišiel o 800 tisíc korún a nemá nič! Kvôli Pergnerovej

Zdroj: archív blesk.cz

Na staré kolená si chcel Ladislav Potměšil (70) zarobiť balík peňazí, bohužiaľ mu to prekazila Tereza Pergnerová (41). Ako dedička autorských práv k filmu Discopríbeh 3 po scenáristovi Eduardovi Pergnerovi (†65) požadovala niekoľko miliónov a na samotný film by tak nezostala ani koruna. Preto sa nakrúcať nebude.

Ladislav Potměšil sa už tešil na úlohu pána Horáčka, ktorú mal stvárniť v pokračovaní hudobnej komédie Discopríbeh 3 - píše blesk.cz.

Podľa denníku Aha! mal mať Potměšil a Rudolf Hrušínský najml. (44) za jeden deň nakrúcania až 20 tisíc korún.

"Herci mali mať 15 a dvadsať tisíc za jeden deň nakrúcania. Záležalo teda na ich počte. U týchto dvoch hlavných hrdinov filmu to malo byť dní až okolo štyridsať,“ prezradil zdroj zo štábu.

Lenže čiaru cez rozpočet im urobila moderátorka Tereza Pergnerová. Spolu so scenáristom Jaroslavom Soukupom (68) požadovali za autorské práva čiastku niekoľko miliónov korún.

Keby ich iniciátor Discopríbehu 3 Michal David zaplatil, na nakrútenie samotného filmu by mu už nezostali peniaze.

Hviezdna dvojka Potměšil a Hrušínský alias Horáčkovci spolu pred kamerou teda skončila. Hrušínský sa aspoň objaví v novo chystanom filme Michala Davida Decibely lásky, ktorého prvá klapka padne už 14. septembra.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie