Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Deppovej manželke hrozí 10 rokov basy! Austrálska vláda žiada spravodlivosť!
Zdielať na

Deppovej manželke hrozí 10 rokov basy! Austrálska vláda žiada spravodlivosť!

Zdroj: SITA

Manželka slávneho herca Johnny Deppa Amber Heard čelí súdnej žalobe. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody až na desať rokov. Žaluje ju austrálska vláda kvôli jej dvom psíkom!

Súdny proces s americkou herečkou Amber Heard, ktorá v apríli spoločne s manželom Johnnym Deppom priviezla bez povolenia do Austrálie svoje dva psy, odročili na 2. novembra. Stalo sa tak po tom, ako sa 29-ročná kráska nedostavila na pondelkové súdne pojednávanie.

Herečke hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na desať rokov a pokuta do 102-tisíc austrálskych dolárov. Jej manžel, ktorý v tom čase v Austrálii nakrúcal pokračovanie Pirátov Karibiku, nečelí žiadnym obvineniam.

Johnny Depp a Pistol

Instagram

Manželia priviezli do Austrálie svojich dvoch malých yorkshirských teriérov bez povolenia súkromným lietadlom. Povolenie má pritom zamedziť vstupu zvierat s besnotou a po príchode do krajiny nariaďuje minimálne desaťdňový pobyt v karanténe.

O prítomnosti psov v krajine sa úrady dozvedeli  po tom, ako ich herec vzal do salónu krásy. Následne austrálsky minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce nariadil Deppovi, aby domácich miláčikov poslal naspäť domov, inak ich utratia. Herec nariadeniu vyhovel a psy s menami Pistol a Boo poslal letecky do Kalifornie.

ISIFA

Najčítanejšie