Oblačno
13°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Austrálska vláda sa vyhráža Johnnymu Deppovi: Tvoje psi utratíme!
Zdielať na

Austrálska vláda sa vyhráža Johnnymu Deppovi: Tvoje psi utratíme!

Toto by nikto nečakal! Jedna z najväčších hviezd planéty, americký herec Johnny Depp, proti sebe poštval austrálsku vládu, keď do krajiny priviedol svojich dvoch psíkov. Úrady mu nariadili deportáciu zvierat, inak ich utratia!

Komu by mohli prekážať dva roztomilé malé yorkshirské teriéry? Nuž napríklad austrálskej vláde! Protinožci majú prísne pravidlá týkajúce sa migrácie zvierat, ktoré majú zamedziť vstupu nakazených zvierat do krajiny. Psi a mačky najskôr musia dostať povolenie na vstup a následne prejsť povinnou desaťdňovou karanténou.

Chlpatí miláčikovia Johnnyho Deppa a jeho manželky Amber Heard sú tak podľa miestnej byrokracie privezené do Austrálie ilegálne.

Herec, ktorý v Brisbane nakrúca pokračovanie Pirátov Karibiku, doviezol psíkov s menami Pistol a Boo do krajiny súkromným lietadlom 21. apríla a vyhol sa tak zdĺhavému byrokratickému procesu.

Johnny Depp a Pistol

Instagram

O prítomnosti yorkshirských teriérov v krajine sa úrady dozvedeli až po tom, ako ich herec vzal do salóna krásy. Následne dali manželom 72 hodín na to, aby zvieratá poslali domov, inak ich utratia.

"Naše zákony sú prísne, ale opodstatnené. Ale ak necháme filmové hviezdy - hoci boli zvolené dvakrát za najsexi muža na svete - rušiť pravidlá, tak prečo ich nezrušíme pre každého? Je čas, aby Pistol a Boo zdvihli kotvy a vrátili sa do Spojených štátov," vyhlásil austrálsky minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce.

Austrálska vláda má problém so psami Johnnyho Deppa:

Politik narážal na to, že Johnny bol americkým časopisom People dvakrát zvolený za najpríťažlivejšieho muža na svete. Herec sa ku kauze zatiaľ nevyjadril. Na internete je už petícia, aby boli psi ušetrené, niektorí z diskutérov označili kauzu za "politickú".

Pistol a Boo v austrálskom salóne krásy

 

Zdielať na

Najčítanejšie