Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kim Kardashian si nechala zväčšiť pery, vyhovára sa na tehotenstvo!
Zdielať na

Kim Kardashian si nechala zväčšiť pery, vyhovára sa na tehotenstvo!

Zdroj: profimedia

Hviezda reality show Kim Kardashian pobúrila mnoho svojich fanúšikov, keď svoje zväčšené pery vysvetlila tým, že sa jedná o tehotenský efekt. Veľmi chabá výhovorka!

Kim Kardashian veľmi dobre vie, že pravidlo zíde z očí, zíde z mysle platí v šoubiznise dvojnásobne. Preto napriek tomu, že je tehotná, neustále vymýšľa spôsoby ako sa zviditeľniť.

Televízna hviezda, ktorá čaká svoje druhé dieťa s manželom rapperom Kanyem Westom, si oblieka nepohodlné a často nevhodné outfity, len aby v priesvitnom materiáli či v oblečení s veľkým výstrihom, vynikli jej slávne krivky.

Kim, známa plastickými úpravami, nezanedbáva svoju vizáž ani v období, keď je v druhom stave.

Pekná tmavovláska mala vždy prirodzene plné pery, no tie sa už párkrát v minulosti rozhodla nechať si zväčšiť. Aby vysvetlila momentálnu náhlu zmenu, k fotografiám pier napísala na sociálnu sieť instagram i "vysvetlenie": "Moje tehotenské pery sú mimo kontroly..."

Na jej slová zareagovalo množstvo fanúšikov i mamičiek s tým, že hoci sa počas tehotenstva bežne stáva, že telo i tvár opúcha, nič také ako "tehotenské pery" neexistuje.

Kim zrejme nechce zaostať za svojou najmladšou sestrou Kylie, ktorá si dala zväčšiť pery a teraz sa teší veľkej pozornosti médií.

instagram/Kim Kardashian

Pre ženu

Najčítanejšie